Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

El Cruze és un dels vehicles més venuts de la marca Chevrolet. Es categoritza dins del segment C i originalment està fet per General Motors. Es desenvolupa per a la seva producció a través de tot el món, sent el lloc amb més vendes EUA.

Originalment va ser pensat per substituir a la primera generació del Chevrolet Cobalt. En les seves versions, el Cruze es presenta en tipus sedan, de 4 portes, i també com hatchback, de 5 accessos. S'equipa amb motoritzacions tant de gasolina com dièsel, dotats de 4 o 5 cilindres cada versió. Es venia (i segueix venent, clarament) amb caixes manuals de 5 velocitats o automàtiques seqüencials de 6 relacions.

La segona generació d'aquest model, es va presentar l'any 2014 i se segueix venent a dia d'avui. Va patir alguns canvis notables, com la inclusió d'un motor turbocomprimido de 3 cilindres. A més, General Motors va presentar una nova generació d'impulsors Ecotec, sent aquests un atmosfèric de 4 cilindres en línia, capaç de deorgar 114CV de potència final, mentre que el segon, és un 4 cilindres en línia de 1.4 turbocomprimido, capaç de lliurar 150CV de potència.

A més de tot això, volem donar també a saber que va ser el vehicle del nostre estimat tutor, David González fins que un dia va decidir deixar de ser útil per a aquest món i obrir un forat de la mida d'un puny en el bloc motor, provocant així el seu desballestament i havent de ser substituït per un simple Opel Corsa.

QEPD: Cruze del Gon, 2011-2018